به گفته وي تسريع در انتقال و تبادل اطلاعات ميان زنان بلوچ، افزايش مشارکت زنان در عرصههاي فرهنگي، هنري و اجتماعي، راههاي توسعه کارآفريني و بررسي چالشهاي زنان بلوچ در عرصه فرهنگ و هنر و چگونگي فرايند پرورش جوانان در عرصه کارآفريني فرهنگي از ديگر اهداف جشنواره به شمار مي رود.
به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري برپايي نمايشگاهي از هنر آفرينيهاي زنان خطه سيستان و بلوچستان در قالب سوزن دوزي، سفالگري، سکهدوزي، نقاشي و غيره نشستهاي تخصصي آسيب شناسي و سخنرانيهاي تخصصي از برنامههاي اين جشنواره دو روزه محسوب ميشود.
زبان زنان و نقش آن در زندگي، زنان درمانگر و زنان بلوچ عناوين سخنراني است که از سوي دکتر اميليا نرسيسيانس، مقصودي و موسي محمود زهي در طول برپايي اين جشنواره ايراد خواهد شد.
زنان و کودکان نيز از جمله موضوعاتي است که از سوي کريستسن سازار نماينده يونيسف در ايران در اين نشست مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت.
اين جشنواره که با همکاري پژوهشکده مردم شناسي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، سازمان جوانان خانه کشاورز، استانداري سيستان و بلوچستان برگزار ميشود با تشکر و قدرداني از 25 زن فعال اجتماعي و فرهنگي اين خطه پايان مييابد./115
انتهای پیام/